Postřehy z vyhlášení výsledků prezidentské volby 28.1.2023

Postřehy z vyhlášení výsledků prezidentské volby 28.1.2023

Rozhovor v LIDOVKÁCH a zmínka na CZECH DESIGN o mé práci pro prezidentský pár Pavlových těsně po zvolení Petra Pavla prezidentem České republiky.

Měla jsem tu čest tvořit nejen styling ale i navrhnout šaty paní Evě a přizvat kolegy designéry. Šperkař Hanuš Lamr  je dozdobil broží ''Růžový kaštan '' a Markéta Folbeur svou kabelkou MACARON petite v růžové metalické barvě.

Moc si z toho dne nepamatuji. Snad nejvíc moment ranních příprav Pavlových v Roudnici nad Labem a cestu za jejich autem do Karlína. Pak to byly okamžiky napětí a soustředění a zbytek už je historie.

Nečekala jsem, že půjdu na pódium, kde mě ''odhalí''jako stylistku. Byla jsem si jistá, že v černých šatech splynu s davem mnohem důležitějších stratégů ale najednou se mi nad hlavou objevila maje fotka tak 4x10 metrů a mě došlo, že už se v zákulisí neschovám. V tu cvíli mi v kapse drnčel telefon a chodily stovky zpráv. Já si pamatuji, že jsem pevně svírala jehelníček a malé nůžky a říkala si, že se mi to zdá. Naštěstí mi nedocházelo, že mě vidí i někdo jiný než novináři a kameramani ve Fóru Karlín.

Zpětně jsem ráda, že jsem nic nevěděla a myslela si, že je to jen další pracovní den. Nebyla bych schopná na to podium ani dojít. Jen tak jsem mohla odvést profesionálně svou práci a připravit a kontrolovat oděvy pana prezidenta a jeho ženy až do slavnostního vyhlášení výsledků.

Děkuji za skvělé momenty, které jsem mohla prožít s panem prezidentem, paní Evou a celým týmem kampaně.

Změnilo mi to život..neuvěřitelně a pozitivně.

foto: Zuzana Bonisch

Petr Pavel se ženou Evou, slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, premier Petr Fiala

 

Zpět na blog