kolekce bižuterních šperků MAY

kolekce bižuterních šperků MAY

Kolekce ORLANDO bižuterních šperků - Exkluzivní synthese tradičního řemesla a moderní elegance

Kolekce  bižuterních šperků vznikla z nadčasového spojení minimalistického designu a tradičního řemesla. Tohoto cíle jsem dosáhla díky náhodnému setkání a přátelství, které mě přivedlo  k jedné z nejuznávanějších rodinných firem v oblasti Jablonce, známé svým mistrovstvím v ruční výrobě mačkaných skleněných kamenů.

Kolekce bižuterních šperků je vznešenou symfonií tradičního umění a moderního designu. Skleněné kameny, použité v těchto špercích, jsou vyráběny z pečlivě ručně tavených skleněných tyčí, které jsou ohřívány a poté tvarovány kleštěmi, což je tradiční metoda, která zdůrazňuje ruční zručnost a preciznost.

Firma, která stojí za tímto uměním, si svou kreativitou a přístupem získala nepostradatelné místo v módním bižuterním odvětví. Spolupracovala s nejprestižnějšími módními domy na světě, jako jsou Jean Paul Gaultier, Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton, Nina Ricci, Yves Saint Laurent, Marc Jacobs, Prada a dalšími. Tato spolupráce přinesla světu bižuterní šperky, které září  a staly se symboly vysokého řemesla a elegance.

Kolekce ORLANDO je vyjádřením nejenom módního vkusu, ale také vášně pro tradici a kulturu. Každý šperk je dílem uměleckého řemeslníka, který spojuje zručnost a cit v jedinečné dílo.

Vyberte si bižuterní šperky z kolekce ORLANDO a dejte svému stylu nádech nostalgie a zároven unikátního luxusu. Zamilujte se do moderní tradice, stejně jako já.

Kolekce obsahuje sety, které jsou vytvořené tak, aby se daly nosit spolu. Detaily z naušnic se objevují na prstenech a jehlicích.

Prsteny se dají vrstvit a nosit podle hesla: ''Více je více.'' Naušnice jsou výrazné a přesto se dají nosit denně, stejně jako na večerní příležitosti.

 

Zpět na blog