Kašmírové kabáty pro první dámu

Kašmírové kabáty pro první dámu

Jako zkušená návrhářka jsem se dostala k neuvěřitelné příležitosti navrhnout několik kabátů pro paní Evu Pavlovou, současnou první dámu. S paní Evou jsme diskutovaly o správném výběru odstínů, aby kabáty co nejlépe vyjadřovaly její osobnost a podpořily její postoje. V závěru kampaně, kdy bylo třeba, aby paní Eva byla vidět po boku svého muže jako silná a rovnoprávná žena, jsme se shodly na tom, že právě barvy jsou tou správnou volbou. Vybraly jsme kabáty v červené a růžové barvě, což nejenže podpořilo paní Evu jako silnou ženskou osobnost, ale také pomohlo vyjádřit její postoj k rovnoprávnosti a porozumnění.

Kabáty jsmev ateliéru ušili na míru z luxusního kašmíru, který je na těle nesmírně příjemný a uklidňující. Navíc se kašmír hodí jako nositel výrazných barev. Výsledek byl ohromující. Paní Eva se v kabátech cítila skvěle a to bylo vidět nejen na fotografiích, ale i v komentářích na sociálních sítích. Je skvělé vidět, jak správně zvolené barvy mohou podpořit osobnost ženy a pomoci jí vyjádřit své postoje.

V případě paní Evy Pavlové jsme zvolily červenou barvu jako symbol její síly a rozhodnosti, kterou chtěla vyjádřit v kampani. Tuto barvu jsme doplnili růžovou, která je spojována s něžností a romantikou, což vytváří zajímavý kontrast a symbolizuje, že síla a něha mohou jít ruku v ruce.

 

Červený kašmírový kabát SCARLETT se pak stal součástí stylingu na slavnostní oběd před inaugurací prezidenta České republiky.

Foto: Michaela Szkanderová, Zuzana Bonisch

Zpět na blog